FOLLOW DASHBOARD
C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Nothingg :P
Monday, 20 February 2012 • 17:38 • 0 comments
Assalamualaikum , Hoyy sihat ? HAHAHA . Dah lama tk update blog -.- tarak idea lahh , dah berhabuk dah punn blog niehh xD haha *Fuhhh , Okay dah bersih balik . hehehe -..- Ehh , semalam time kemas barang-2 lama , Ittew terjumpa gambar kita masa kecik :O OMG ! lawaknya muka aku , dahlah tembam , kepala penyekk xD HAHAHA , Nevermind , aku tk kisah pun kepala penyek ke apa ker yang penting aku bahagia :P Adik aku lahh nieh punya kerja -.- Bab-2 penyek semua tuju kat aku ! Kfineeeeeeeeeeeeeeee -_______- Nak tengok gmbar tuhh ? Alahh , malu lahhh :P K jangan gelakkk ! HAHAHAHAHAHA , biar aku gelak dulu .



Okayy , TADAAAAAAAAAAAAAA !




Tengokk muka akuuu -.- Ohdammm ! HAHAHAHAHAHA


Okayy , aku tahu buruk :P Tak kisahhh , hahahahaha .. Tengok budak yg gigit baju tuhh . Nampak kann ? yeahh , sekarang dia dah hensemm ohhh :') Tapi dia tua 5 tahun kodd dari aku kalau tk silap lahh . hehehe 
Okayyy , Tuhh jelahh aku nk post xD HAHA , Thank you for reading :')





Aku rinduuuuuuuuuuu diaaaaaaaaaaaaaaaa :'(


PASTFUTURE
MY WORDS;
Bonjour Fellas! Congrats because you were step in this blog. Leave your footprints on my Shoutbox. Thanks



Mind Follow;