FOLLOW DASHBOARD
C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
UPDATE
Tuesday, 6 December 2011 • 04:42 • 0 comments


Fake smile -__- Pffffff ! 

Okayy , Assalamualaikum :) hye readers .. Sihat ? dah makan ? apa khabar ? HAHA #jangan merepek -.-
Okayy , actly Aina pown tk tahu nk update apa .. -.- haha , nie pown gatal-2 nk update sebab dah lama kan tk update kankan ? yeahh ! #over .. Tinggal lagi berapa minggu nk habis cuti sekolah . kenapa cepat sangat ? Aku tk sempat nk bercuti lagi -..- HAHA , Ah ! hari tuhh nk tengok filem ombak rindu tapi tapi tiket SOLD OUT ! #tension ! ! haha xD dah beria lah tuhh tiba-2 tiket sold out -.- wuish , memang menguji kesabaran .. hehe , Apa lagi nk taip ? Blankkkkkkkkkkkkkkk -________- 
btw , Aku rinduu member-2 aku dekat sekolahh :'( #buad muka sedih! haha .. nevermind , nanti jumpa jugak -.- tk payah nk menggedik sangatlahh Aina :D haha .. Okayy , otak betul-2 dah tkder idea nk post apa :'( #kbyee , :)



 AYAH NAK BALIK KAMPUNG ! NK BERCUTI ! BOSAN DUDUK DAMAI -.- KBYEE 




PASTFUTURE
MY WORDS;
Bonjour Fellas! Congrats because you were step in this blog. Leave your footprints on my Shoutbox. Thanks



Mind Follow;