FOLLOW DASHBOARD
C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Tagged by Nurin ♥
Saturday, 29 October 2011 • 01:24 • 0 comments

#Comel kan gamabr dked atas niehh ^^ takder kena mengena dengan post -.-


Okayy ! Aina kena tag dari Nurin :') Thanks dear 


1. Bila kali terakhir awak menonton wayang ?
    Time Hari raya dengan cousin :') tpi tk ingt Hari Raya ke berapa .. HAHA XD

2. Apa yang mesti ada dlm beg awk mase awk kluar jalan-2 ?
    Henphone , #Wajib ada :D

3. Org yg tag dekat awk ni kirim salam , nak jawab apa ehh ? :D
    Waalaikumussalam Nurin ! 

4. Apa fav food awk ?
    Semua saya melantak xD HAHA #Tamak

5. Lagu apa yg selalu awk mainkan bila bukak laptop ?
    Salena Gomez : I Love you like a Song

6. Awk ada haters ? ce bg sikit pesanan utk haters-2 awk tuu . :P
    Takder kodd , tk thu lah :') #HAHA

7. Apa cita-2 awk ?
    A Lawyer :) #Tinggi Cita-2 Kita xD haha

8. Minat melukis takk ? kenapa ?
    Minat , sbb melukis dapat luahkan perasaan kita dked setiap lukisan yg kita lukis #Ayattkbolehblah

9. Awak ada twitter ? kasi link boleh :) hee . nk follow ahh .
    Ada .. Aina_syazni

10. Siapa bestfriend for eva eva awk ? ada tak bestfriends yg mcm tu ? 
     Bestfriend forever kita .. Nurul Liyana Nadhirah Binti Ali dengan Nur Hikmah Ayu Binti Roslin 

11. Suka blog saya takk ?
    Suka , Blog Nurin comell ^^
    
                                                                                                                               sincerely : Aina 



PASTFUTURE
MY WORDS;
Bonjour Fellas! Congrats because you were step in this blog. Leave your footprints on my Shoutbox. Thanks



Mind Follow;